Er komen de laatste jaren steeds meer websites als paddenstoelen uit de grond zetten op het gebied van de financiële administratie. Daarbij zitten niet alleen maar goede partijen. Sterker nog: er zitten ook heel wat oplichters onder deze websites. Kijk dus goed uit met wie je in zee gaat op het gebied van de financiële administratie. Deze keer nemen we bij Kijk Op Organizing naar de website dutchadminfactory.nl.

Welke partij zit er achter dutchadminfactory.nl?

Achter de website dutchadminfactory.nl zit het bedrijf met de naam Dutch Adminfactory. Dit bedrijf is al jaren actief op de financiële markt en biedt op financieel gebied op maat oplossingen voor allerlei type bedrijven. Met de financiële administratie systemen van de Dutch Adminfactory kunnen zaken als de salariëring of boekhouding goed bij gehouden worden.

Waarin specialiseert dutchadminfactory.nl zich?

De website dutchadminfactory.nl is vooral gespecialiseerd in het op maat aanbieden van financiële software. Als een klant met een bepaald probleem zit op het gebied van de financiën of een andere bedrijfsstroom, kan een klant bij dutchadminfactory.nl aankloppen.

Hoe duidelijk is de website dutchadminfactory.nl?

De duidelijkheid van de website dutchadminfactory.nl laat nog wel een beetje te wensen over. Het is natuurlijk een ingewikkeld product dat verkocht wordt door het bedrijf de Dutch Adminfactory, maar toch lijkt het er op dat het bedrijf dit toch nog iets duidelijker op de website kan vermelden. Zeker als je dit vergelijkt met concurrenten op hetzelfde gebied.

Hoe goed is de website van de Dutch Adminfactory bereikbaar?

Als we kijken naar de bereikbaarheid van de website van de Dutch Adminfactory, zien we dat de site over het algemeen goed te bereiken is. Het maakt in een browser als Google Chrome niet uit of er ‘www.’ Voor het adres gezet wordt. Dat maakt de bereikbaarheid groter, want er zijn ook veel mensen die naar een website gaan zonder er ‘www.’ voor te zetten.

Hoe is het contact met de mensen achter dutchadminfactory.nl?

Het contact met het bedrijf achter http://www.dutchadminfactory.nl/financiele-administratie/ is goed. Vragen over de financiële administratie worden rustig en zorgvuldig door de medewerkers beantwoord en toegelicht.